Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Verschillende soorten parketvloeren

Parket is een verzamelnaam voor verschillende soorten hardhouten vloeren. Een parketvloer is afgewerkt met een speciale behandeling. Hierbij kan je denken aan zagen, schuren, drogen, oliën, verouderen, in de was zetten enzovoort. De vloer is hierdoor erg goed bestand tegen ongemakken zoals slijtage. Ook worden er hoge eisen aan een parketvloer gesteld, het mag namelijk niet uitzetten of krimpen bij temperatuurverschillen. Parket bestaat uit 100% natuurlijk hout en kan in verschillende houtsoorten gemaakt worden.

Massief parket

Bij een massieve parketvloer zijn de vloerdelen volledig gemaakt van 100% massief hout. Dit maakt de massieve parketvloer slijtvast en duurzaam. Dankzij het massieve hout kan de parketvloer na verloop van tijd opnieuw geschuurd en geolied worden. Massief parket kan in verschillende diktes verkrijgbaar zijn.

chairs---365x1000

Lamelparket

Lamelparket is een houten vloer die bestaat uit meerdere lagen. Deze lagen worden kruislings op elkaar verlijmd waardoor er een stabiele drager ontstaat. De onder- en tussenlaag bestaat uit vurenhout en de toplaag bestaat uit massief hardhout. De plank heeft in principe een kwalitatieve toplaag en een goedkopere onderlaag. Dit maakt lamelparket goedkoper in de aanschaf, duurzamer, milieuvriendelijker en daarnaast heeft lamelparket hierdoor een mindere werking.

kitchen-2165756_1920

Tapis parket/ bourgogne parket

Tapis parket wordt ook wel traditioneel parket genoemd. Een tapis parket bestaat uit dikke, massieve parketdelen die op een dikke spaanplaten ondervloer worden bevestigd. Een tapis parket kan vast verlijmd of vernageld worden. Wanneer het gaat om patronen leggen, wordt vrijwel altijd een tapis parket gebruikt. Voor verschillende patronen kunt u denken aan: strook patronen, blok patronen, visgraat patroon, Hongaarse punt, scheepsdek, Versailles, Castle block en nog veel meer. Een tapis parket ligt altijd prachtig strak gelegd en heeft een unieke, karakteristieke uitstraling.

7 kersen lamelparket naturel

Samengestelde parketvloer

Samengesteld parket biedt een uitstekend alternatief voor een massieve houten vloer. Het is in verhouding goedkoper, milieuvriendelijker en gemakkelijker te plaatsen. Een samengestelde parketvloer is een parketvloer waarbij verschillende lagen op elkaar verlijmd zijn. Een toplaag, een kern die uit HDF bestaat en als tegenlaag een milieuvriendelijke houtsoort voor een perfecte evenwichtige vloer. Een samengestelde parketvloer is een stabiele en duurzame vloerbedekking.

samengesteldparket

Fineerparket

Fineerparket bestaat net als lamelparket uit verschillende lagen. Fineerparket bestaat uit een onderlaag, een tussenlaag van HDF en een redelijk dunne toplaag van houtfineer. De totale dikte van een fineerparket is 9 mm. Fineerparket is een goed alternatief voor duurdere parketsoorten. De levensduur is echter wel minder dan een massieve houten vloer. Het voordeel van fineerparket is dat het dezelfde uitstraling als een massieve houten vloer heeft, beschikt over 70% minder werking, een stuk goedkoper is en daarnaast is het erg gemakkelijk zelf te leggen waardoor u hoge leg kosten bespaart.

fineer

Bamboe parket

Bamboe parket is tegenwoordig een populaire vloersoort. Dit komt omdat bamboe een zeer duurzame houtsoort is. Bamboe kan iedere vijf jaar worden geoogst, terwijl ander hout minstens 70 jaar nodig heeft om te groeien. Dit maakt de productie duurzaam. Wanneer je kiest voor bamboe bespaart dat een hoop boskappingen. Een bamboe vloer is bijna niet meer te onderscheiden van een hardhouten vloer en daarnaast is het ook nog eens steviger. Bamboe ziet er niet alleen fantastisch uit, maar is ook nog eens een zeer kwalitatief houtsoort wat stukken goedkoper is!

bamboe parket

Verouderd parket

Verouderde vloeren zijn parketvloeren die door middel van bepaalde behandelingen een verouderde look krijgen. Dankzij deze behandelingen krijgt de parketvloer een robuust uiterlijk vol karakter. Het verouderingsproces is op verschillende manieren mogelijk, waaronder trommelen, schuren, schaven, schrapen, zandstralen en borstelen. Het verouderen wordt allemaal door onze eigen medewerkers en met veel kennis uitgevoerd.

Gebrand eiken

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!