HOUT VOOR VLOEREN

Elke boomsoort heeft andere eigenschappen waardoor geen hout hetzelfde is. Er bestaan verschillende soorten hout zoals loofhout, hardhout en langzaam groeiend hout. Vrij zachte naaldhoutsoorten zijn onder andere grenenhout of vurenhout. Houtsoorten die meer gewicht kunnen hebben zijn loofhoutsoorten zoals eikenhout. Het karakter van een houtsoort bepaald of het geschikt is voor het creëren van een vloer.

 

LAMELPARKET OF MASSIEF HOUT

We bieden gelaagde houten vloeren, oftewel lamelparket. De bovenlaag bestaat uit massief hout. Dat hout wordt gezaagd uit hetzelfde hout als een massieve plank. De basis laag komt voort uit een kruislings verlijmde berkenmultiplex. Dit is een evenwichtige drager en erg aangenaam voor vloerverwarming. Een geluidsreductie kan worden gecreëerd doordat de vloer zwevend gelegd kan worden. Dit is erg geschikt voor in bijvoorbeeld appartementen waar een bepaalde geluidsnorm geldt. Tussen een gelaagde of massieve vloer is aan de bovenkant geen verschil te zien.

Daarnaast bieden wij meer dan twintig soorten massief houten vloeren die elk zijn eigen unieke uitstraling heeft. Om een vloer nog unieker te maken kan elk houtsoort bewerkt worden met een olie die te verkrijgen is in naturel of kleur. Op deze manier zijn er eindeloos veel mogelijkheden om een vloer eigen te maken.

Na zoveel keuze uit verschillende mogelijkheden maakt het wellicht moeilijk om een keuze te maken. BEBO PARKET  vloeren helpt u daarom graag bij uw keuze!

VOOR ALTIJD VAN DIENST
Wanneer wij de vloer hebben afgeleverd betekend dat niet het einde voor onze zorg van uw houten vloer. Wij geven uw uitgebreide informatie over de onderhoud die de vloer nodig heeft om er zo lang mogelijk van te kunnen profiteren.

HOUT VOOR VLOEREN

HOUT VOOR VLOEREN