Houten vloer oliën

Een houten vloer oliën is een afwerking die door veel mensen gekozen wordt. De vloer krijgt er een prachtige uitstraling van en het brengt veel voordelen met zich mee. Dankzij de olie komt ook de structuur en de tekening van het hout beter naar voren. Dankzij de olie behandeling krijgt uw vloer geen goedkope, neppe kleur zoals bij het lakken van een houten vloer. Voor meer informatie over het oliën van een houten vloer staan onze medewerkers altijd voor u klaar.

Houten vloer oliën Bebo Parket

Wat is een geoliede houten vloer?

Een geoliede houten vloer is een klassieke afwerking die erg vaak wordt toegepast. Een houten vloer afgewerkt met olie voelt fijn aan en ziet er prachtig uit. Dankzij deze behandeling beschikt de houten vloer over een aantal voordelen zoals:

  • Prachtige uitstraling
  • Het is een snelle afwerking
  • Na het oliën is de vloer direct te belopen
  • Gemakkelijk in het onderhoud
  • Geen gebruik van schadelijke stoffen
  • Krassen zijn makkelijk te camoufleren
  • Bij consequent onderhoud is renoveren niet nodig

Hoe wordt een houten vloer geolied?

Een geoliede houten vloer wordt behandeld met een of twee lagen impregneerolie of masterolie. Deze olie wordt in de poriën van het hout gewreven waardoor uw vloer is beschermd tegen vuil en vocht. Een afwerking met olie zorgt met zijn matte uitstraling voor een natuurlijke uitstraling van de houten vloer. Bekijk ook houten vloer kleuroliën.

 

Onderhoud en verzorging geoliede houten vloer

Het onderhoud en de verzorging van een houten vloer hoeft niet moeilijk te zijn wanneer u weet hoe u dit het beste kan aanpakken. Na een bepaalde tijd kan uw houten vloer vettig en vies worden. Het beste is om uw houten vloer dan te reinigen met middel speciaal voor houten vloeren. Bekijk onze speciale onderhoud set hiervoor. Vervolgens dient u de houten vloer te onderhouden door middel van het in wrijven van onderhoudsolie.

Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek