Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Krassen verwijderen PVC-vloer

Krassen verwijderen PVC-vloerHoe krassen verwijderen PVC-vloer

Hoewel PVC-vloeren zeer slijtvast zijn, kan het altijd voorkomen dat er een krasje ontstaat. Gelukkig is dit geen reden tot paniek. Krasjes zijn vrijwel altijd op te lossen. Er zijn verschillende behandelmethodes, afhankelijk van de soort kras in je PVC-vloer. Heb je een diepe kras of meerdere kleine krasjes, we kunnen altijd helpen bij reparatie en onderhoud van je PVC-vloer.

PVC-vloer krassen

In de loop der tijd kunnen er verschillende soorten krassen ontstaan in je PVC-vloer. Is er met een scherp voorwerp in de vloer gekrast? Of zijn er over het gehele vloeroppervlak kleine krasjes ontstaan? In de meeste gevallen is het vrij eenvoudig op te lossen. Bekijk hieronder de aanpak per soort kras.

Diepe kras in PVC-vloer

Als er een diepe kras in je PVC-vloer zit, bekijk dan eerst of het om één strook of paneel gaat. Bij een PVC-vloer met kliksysteem kan je de vloer loshalen en een nieuwe strook plaatsen. Vaak heb je nog een restje PVC van je aankoop over. Bij een PVC-vloer die is verlijmd aan de ondergrond is het lastiger om één strook PVC te verwijderen. De dealer waarbij je de vloer hebt gekocht kan je hierbij helpen. Koop je een PVC-vloer bij Bebo Parket, dan geniet je van een jarenlange garantie op je PVC-vloer. Ook buiten de garantie staan we voor je klaar om eventuele beschadigingen te herstellen.

Kleine krasjes over hele PVC-vloer

Het kan ook zijn dat er allemaal kleine krasjes over het gehele vloeroppervlak zit. In dit geval kan je kiezen voor een behandeling van de vloer waarbij de kleine krasjes worden opgevuld. De krassen zijn na deze behandeling niet meer zichtbaar. Een PVC-vloer is niet te schuren, omdat het materiaal ultradun is. Bij een houten vloer zou dit wel kunnen.

Krassen in je vloer voorkomen

Zoals in heel veel gevallen is het ook hier beter om te voorkomen dan te genezen. Bescherm je vloer tegen vuil en zand die op lange termijn kleine krasjes kunnen veroorzaken. Een goede schoonloopmat voorkomt het meeste vuil op je nieuwe PVC-vloer. Voorzie daarnaast je meubels van viltdoppen, zodat zware meubels bij verschuivingen geen beschadigingen kunnen veroorzaken. Regelmatig stofzuigen verwijdert het vuil dat voor krasjes kan zorgen. Dweilen hoeft slechts eens per twee weken.

Reparatieservice PVC-vloeren

Wil je meer informatie over het repareren van je PVC-vloer? Of ben je op zoek naar een professionele reparatieservice? In beide gevallen kan je altijd contact met ons opnemen. We hebben verschillende producten in het assortiment die speciaal zijn ontwikkeld voor het onderhoud van je PVC-vloer. Hiermee verleng je de levensduur van je PVC-vloer aanzienlijk. Breng eens een bezoekje aan onze showroom, ons enthousiaste team staat voor je klaar!

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!