Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Vloerenacties

Bij Bebo Parket vind je zeer goedkope laminaat en houten vloeren voor zeer weinig geld. hieronder vind je al onze vloerenacties met kortingen tot wel 80%.

Laminaat vloeren

Wij verkopen meer dan 200.000 m2 laminaat per jaar aan onze klanten. Daarom kunnen wij onze vloeren zo goedkoop aanbieding. Bekijk hieronder onze vloerenacties. Wat je hieronder ziet zijn laminaatvloeren die geschikt zijn voor intensief woongebruik en hebben garantie.

Houten vloeren

Houten vloeren verkopen wij in massieve vorm en in lamel vorm. Massieve vloerdelen zijn door en door het zelfde houtsoort en een lamelparket bestaat uit een toplaag van een bepaalde houtsoort eiken of grenen meestal, en daaronder zit een multiplex of triplex onderlaag. Bekijk hieronder al onze vloerenacties van houten vloeren.

Hoe werken vloerenacties bij Beboparket

Vloerenacties zijn hoge kortingen die wij op onze vloeren hebben. Vaak zijn het vloeren uit onze collectie die dan mega worden afgeprijsd, maar soms zijn het ook restpartijen die beperkt op voorraad zijn. Voor restpartijen hebben wij een code voor en dat is code 10. Je moet meestal voor een restpartij en onze vloerenacties bij ons langskomen om de vloerdelen te beoordelen en eventueel te kopen om teleurstellingen te voorkomen. Onze vloerenacties bieden wij zo goedkoop aan, dat wij deze aanbiedingen alleen  i.c.m. ondervloer en plinten verkopen. Heeft u interesse kom dan snel eens langs en profiteer van onze vloerenacties.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!