Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

5 redenen om een PVC Traprenovatie aan te schaffen!

Sinds kort bieden wij ook PVC Traprenovaties aan in onze fabriekshal. Moet uw trap nog gerenoveerd worden? Of heeft u simpelweg gewoon nog een trap nodig? Kijk dan eens naar onze PVC Traprenovatie! Hier leest u alle redenen waarom een PVC Traprenovatie een top idee is.

1. Gemakkelijk te plaatsen

De traprenovatie wordt in borden aangeleverd waar u twee treden uit kan halen. Vervolgens meet u deze uit met de trapspin en zaagt u de treden op maat. Dit kunt u doen met een cirkelzaag of een laminaat zaagje.

Met High-Tack kit plaatst u de treden op de trap en klaar is kees. De stootborden kunt u ook gemakkelijk uitmeten en uitsnijden. Vervolgens plaatst u deze stootborden ook met High-Tack kit.

2. Te combineren met een pvc vloer

U hoeft zich niet druk te maken over hoe u de traprenovatie moet combineren met uw bestaande vloer. Dit komt doordat wij dezelfde kleuren van de traprenovaties ook aanbieden in dezelfde kleuren van PVC vloeren. Dit zijn exact dezelfde kleuren als elke trap, waardoor de combinatie van vloer en trap perfect is!

3. Makkelijk in de onderhoud

Een PVC trap is super makkelijk in de onderhoud. Omdat PVC sowieso waterbestendig is kan het goed tegen water en is het makkelijk schoon te maken met een natte doek. Ook kan deze trap goed tegen een stootje en ziet u nooit een krasje verschijnen.

4. Geluiddempend

Daarnaast is een PVC trap ook super stil! Het contactgeluid is erg minimaal en u hoort haast niet eens de stappen die u zet. Ook kraakt de trap na verloop van tijd niet en gaat het materiaal lang mee. Dit komt door de dikke toplaag die in het materiaal is verwerkt. Een PVC trap is dus ook een erg duurzame oplossing voor het bekleden van de trap.

5. Voordelig

Naast het feit dat de PVC Traprenovaties qua product vele voordelen hebben, is het ook nog eens heel voordelig! Dit zijn de meest voordelige traprenovatiesets van Nederland. Op deze set zit zo’n tien jaar garantie en gaat wel zo’n 25 jaar lang mee! Twijfel niet langer en kom langs in onze showroom.

Reviews PVC Traprenovatie

Voordat u een traprenovatie aanschaft bent u natuurlijk ook benieuwd naar wat onze klanten van het product vinden! Dit kunnen we u verkeren: onze klanten zijn erg tevreden over de traprenovatie. Hierbij een recensie van Marloes Stenewijk:

Contact

Bent u nou benieuwd geworden naar onze PVC Traprenovaties? Neem dan contact met ons op! We staan u graag te woord. Tot dan!

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!