Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Kraken houten vloer verminderen

Houten ondervloeren De houten ondervloeren moeten gecontroleerd worden op: Losliggende delen: Losse delen moeten opnieuw vernageld of geschuurd worden. Kieren kunnen opgevuld worden met een neopreenstrip en daarna geëgaliseerd worden. In ieder geval dient spaanplaat over de losliggende delen gelegd te worden. Dit is mogelijk bij stroken van 16 tot 28 mm dikte met messing en groef. De leginrichting van het spaanplaat is altijd dwars ten opzichte van vuren dan wel grenenhouten delen. Hoogteverschillen tussen de delen: Een houtachtige tussenvloer met meer dan 6 mm hoogteverschil moet geëgaliseerd worden met een tussenvloer van minimaal 12 mm dikte (persing spaanplaat 650). Bij minder dan 6 mm hoogteverschil moet een tussenvloer van minimaal 8 mm dikte (persing 650) worden gebruikt. Plankenondervloer: Een plankenondervloer mag maximaal een hoogteverschil van 3 mm per 2m1 hebben. Ook de verluchting onder de vloer moet in orde zijn.

Kraken van de ondervloer

Het kraken van vloeren moet altijd verholpen worden, indien dit het gevolg is van een gebrekkige steunbalk. Dit is een taak van de aannemer. Het kraken van een vloer als gevolg van wrijving tussen de planken en de nagels kan vaak niet afdoende verholpen worden. Het is aanbevolen hierover te overleggen met de klant.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!