Meister LD – 200 Noten 6026

Meister LD uitstraling

De Meister LD 200 Noten laminaatvloer is een prachtige, robuuste, lichte laminaatvloer. Hij heeft alles weg van een rustieke houten vloer. Wanneer u zoek naar een vloer met karakter, is dit een echte aanrader. Deze vloer staat voor natuurgetrouw en echtheid. Prachtige noesten en nerven, zoals in echt hout te zien is, zijn op deze laminaatvloer waar te nemen. Ook beschikt hij over een v- vroeg, wat het laminaat op echte houten planken doet lijken.

Meister LD voordelen

Een lichte vloer doet uw ruimte ruimer lijken. Met de zeer natuurlijke uitstraling van het Meister LD 200 Noten laminaatkrijgt uw ruimte karakter. Licht staat voor zuiverheid en tijdloosheid. Hierdoor is deze prachtig lichte en natuurlijke laminaatvloer geschikt om jarenlang van te kunnen genieten. Met een licht laminaat kunt u eindeloos combineren. Elk interieur is er bij te combineren en daarnaast kunt u veel gebruik maken van verschillende kleuren.

Meister LD kwaliteit

De prijs en kwaliteit verhouding van deze rustieke Meister LD 200 Noten laminaatvloer is zeer goed. U bent gegarandeerd van jarenlang plezier met dit laminaat. Hij is beschikt over een goede toplaag waardoor het laminaat niet snel zal slijten. Ook beschikt de Meister LD 200 Noten laminaatvloer over het handige Masterclic Plus systeem. Hierdoor is het laminaat erg gemakkelijk te leggen en kan het ook door u zelf gedaan worden. U heeft dankzij dit leg systeem geen hulpmiddelen zoals lijm nodig.