Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Grijs 6132

Meister LD uitstraling

De Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Grijs is een laminaatvloer die er uit ziet als een echte houten vloer. Deze vloer beschikt over een prachtig decor op een lange brede plank waardoor het op een echte eiken plank lijkt, maar de voordelen van een laminaatvloer heeft. U heeft keuze uit verschillende decors. Dankzij nieuwe technieken en de matte toplaag van deze vloer, is de houtstructuur niet alleen te zien, maar ook te voelen. Ook beschikken de planken over een V- groef aan de lange zijden, voor een extra natuurlijke uitstraling.

Meister LD eigenschappen

De laminaatvloer heeft een aantal goede eigenschappen. Zo is de Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Grijs laminaatvloer afgewerkt met een AquaSafe- systeem wat de laminaatvloer vochtbestendig maakt zodat hij ook in vochtige ruimten te leggen is. Ook is deze vloer antistatisch zodat u geen last heeft van statische elektriciteit. Tevens is deze laminaatvloer ook geschikt voor vloerverwarming. Daarnaast is de vloer ook erg gemakkelijk qua onderhoud, dankzij de speciale toplaag van het laminaat. Zo is hij gemakkelijk schoon te houden en daarnaast heeft deze vloer geen speciale onderhoudsbehandeling nodig.

Meister LD kwaliteit

De Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Grijs laminaatvloeren zijn van goede kwaliteit. Zo zijn ze afgewerkt met een speciale Diamond Pro laag, dat de toplaag van de laminaatvloer krasbestendig maakt. Ook bestaan ze uit een dikke laag HDF. HDF zijn vezels die onder zeer hoge druk samengeperst zijn, wat de vloer stevig en stabiel maakt. Hij is 9 mm dik en is in elke ruimte te leggen, ook in intensief belopen ruimten. Daarnaast beschikt de Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Midden laminaatvloer over een gebruiksvriendelijke kliksysteem, waardoor de vloer gemakkelijk en snel zelf te leggen is. Hierbij heeft u geen extra middelen zoals lijm nodig.