Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Midden 6131

Meister LD natuurgetrouwe uitstraling

De Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Midden laminaatvloer heeft een prachtige uitstraling. Deze laminaatvloer oogt namelijk als een echte houten vloer maar heeft de voordelen van een laminaatvloer. Dankzij verschillende decors is hij haast niet te onderscheiden van een echte houten vloer. U heeft keuze uit verschillende decors. Ook met dank aan nieuwe technieken en de matte toplaag van deze vloer, is de houtstructuur niet alleen te zien, maar ook te voelen. Ook beschikken de planken over een V- groef aan de lange zijden, voor een extra natuurlijke uitstraling.

Meister LD eigenschappen

De prachtige laminaatvloer beschikt over een aantal goede eigenschappen. Zo is hij afgewerkt met een AquaSafe- systeem wat de laminaatvloer vochtbestendig maakt, waardoor hij ook in vochtige ruimten te leggen is. Ook is deze vloer antistatisch, zodat u geen last heeft van statische elektriciteit. De Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Midden laminaatvloer is tevens ook geschikt voor vloerverwarming.

Meister LD kwaliteit

De Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Midden laminaatvloer is kwalitatief erg goed. Hij is 9 mm dik en de toplaag is voorzien van een Diamond pro oppervlak wat het slijten tegen gaat. Ook beschikt deze vloer over een Masterclic systeem wat het leggen erg eenvoudig maakt. Dankzij dit systeem heeft u geen middelen zoals lijm nodig. Hierdoor is het laminaat gemakkelijk zelf te leggen. Het laminaat is in elke ruimte te leggen, ook in intensief belopen ruimten. Zo is hij bijvoorbeeld te leggen in de gang, slaapkamer, woonkamer en keuken.