Meister LD 300 – 20 Melango Pijn Zilvergrijs 791

Meister LD uitstraling

De Meister LD 300 – 20 Melango Pijn Zilvergrijs is een prachtige laminaatvloer. Deze vloer heeft een speling van volle kleuren en is niet te onderscheiden van echt hout dankzij het prachtige decor en het lange formaat. De planken zijn wel meer dan twee meter lang. Deze planken zijn uniek door de subtiele V- groef aan de lange zijden en daarnaast beschikt deze vloer ook over een 100% gelijk lopende nerfstructuur in de toplaag. De vloer ziet er niet alleen als een echte houten vloer uit, maar voelt ook zo. Zo zijn zelfs knoestjes en de nerfstructuur ook te voelen.

Meister LD voordelen

De Meister LD 300 – 20 Melango Pijn Zilvergrijs is een laminaatvloer die lijkt op een houten vloer, maar de voordelen van een laminaatvloer beschikt. Zo is hij gemakkelijk te onderhouden en heeft hij geen speciale onderhoudsbehandelingen nodig. Ook beschikt deze vloer over een AquaSafe- systeem wat er voor zorgt dat de vloer bestand is tegen het intrekken van vocht. Zo is deze vloer ook te leggen in vochtige ruimten en is hij ook geschikt voor regelmatig dweilen. Daarnaast is deze vloer antistatisch dankzij speciale eigenschappen.

Meister LD kwaliteit

Naast de prachtige uitstraling en de voordelen die de Meister LD 300 – 20 Melango Pijn Zilvergrijs laminaatvloer kent, is hij ook van zeer goede kwaliteit. Hij is namelijk 9 mm dik en beschikt over een zeer sterke toplaag wat slijtage tegen gaat. Dit maakt de vloer geschikt voor elke ruimte, ook intensief belopen ruimten. Daarnaast beschikken ze over een zeer eenvoudig kliksysteem genaamd MasterClic. Hierdoor is de vloer gemakkelijk zelf te leggen en  heeft u geen lijm nodig. Ze zijn ook mee te nemen tijdens een verhuizing of te verleggen met een verbouwing of uitbreiding.