Laminaat uitkiezen

Bent u van plan om een nieuwe laminaatvloer uit te kiezen, maar valt de keuze nog niet mee? Er zijn eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van laminaat. Wij helpen u graag op weg met het uitkiezen van laminaat naar uw persoonlijke wensen. Bekijk deze handige tekst die uw keuze wat gemakkelijker kan maken. Vind u het uitkiezen van het juiste laminaat nog steeds moeilijk? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u de beste tips en adviezen te geven.

Laminaat uitkiezen Bebo Parket Uitstraling van de ruimte

De kleur van laminaat beïnvloedt het gevoel en de uitstraling van een ruimte. Warme of donkere kleuren maken een kamer vaak kleiner en gezelliger. Een lichte en natuurlijke kleur doet de kamer ruimer lijken. Als u dus een kleine kamer heeft waar u een ruimtelijke look wilt creëren, is een lichte vloer een goede optie. Maar ook de hoeveelheid licht in een ruimte heeft een grote invloed. Als uw kamer veel ramen heeft, kunt u met een donkere vloer meer sfeer creëren. Het uitzoeken van een kleur wordt gemakkelijker door voor uzelf te beslissen welke uitstraling u wilt creëren.

 

Plaats van het laminaat

Er zijn niet alleen eindeloos veel kleuren en decors als het gaat om een laminaatvloer, maar u heeft ook een ruime keuze uit kwaliteit. Een laminaatvloer beschikt over verschillende gebruikersklassen. Voor een slaapkamer heeft u een lage gebruiksklasse nodig en voor een winkelpand kunt u het beste kiezen voor een laminaatvloer met hoge gebruikersklasse. Het is dus belangrijk dat u de juiste gebruikersklasse voor de juiste ruimte kiest, om zo lang mogelijk van uw laminaatvloer te kunnen genieten.

Het volledige plaatje

Bij het kiezen van een laminaat kleur is het belangrijk om het volledige plaatje te bekijken. De kleur van het laminaat moet passen bij de gehele stijl en de sfeer die u wilt creëren. Natuurlijke kleuren geven uw ruimte een rustige uitstraling en hierin springen de meubels er mooi uit. Warmte tinten voegen een aangename en luxe sfeer toe aan uw interieur en zijn erg goed te combineren met zware, rustieke meubelen. Bruine tinten passen weer erg goed bij een landelijk interieur. Zo heeft ieder zijn voorkeur en ideeën om een prachtige uitstraling te creëren.

Kom naar de fabriek
Bekijk het assortiment van Beboparket