Quick Step laminaat

De quick step vloer is één van de eerste laminaat vloeren die in Nederland werd geïntroduceerd. De quick step laminaatvloer heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld naar één van de beste laminaat merken in heel Europa. Quickstep is van Belgische makelaardij wat je ook kunt zien aan de kwaliteit van het laminaat. Wij leveren bijna alle quick step laminaat vloeren voor de laagste prijs in heel Nederland.

Quick step laminaat aanbieding

Laminaat aanbiedingen vind je overal op onze site. Dit geldt ook voor de quick step laminaat. Wij bieden quick step vloeren tegen bodemprijzen aan. Bekijk ons assortiment van dit laminaat en kijk of de quick step vloer te onderscheiden is qua prijs met elders. Heb je vragen over de prijs van het laminaat of wilt u bestellen neem dan contact met ons op.

Quick step laminaat soorten

Wij hebben verschillende soorten quick-step vloeren in ons assortiment zitten zoals de Quick step largo en de creo laminaat van quickstep ook de quick step impressive laminaat hebben wij op onze lijst staan. Wij hebben de quick step vloeren met v groef en zonder een v groef leverbaar.

Quick Step laminaat Impressive

De quick step impressive laminaat vloeren hebben wij in verschillende varianten leverbaar. zoals de quickstep impressive zachte eik deze quick step impressive vloeren noemen ze ook wel afgekort im 1855. De quickstep vloeren hebben meestal een toplaag die een scratch guard heeft en een dat betekent dat het laminaat een extra harde toplaag heeft die krasbestendig is. Ook heeft dit laminaat een hydroseal coating dat betekent dat het laminaat  waterbestendig is. En het heeft een klasse 32 hardheid dat betekent dat het laminaat geschikt voor zwaar intensief gebruik voor woon en winkel gebruik met een garantieperiode van 20 a 25 jaar.

Visgraat

Ook hebben wij laminaat visgraat quickstep vloeren in ons assortiment zitten. Dit laminaat hebben maar weinig quick step laminaat dealers in hun assortiment zitten. Visgraat vloeren zijn unieke vloeren die een mooie levendige sfeer weergeven in je woning of winkel. Ben je benieuwd naar de keuze die wij hebben in visgraat vloeren? Neem dan contact met ons op.

Laminaat leggen

De quickstep laminaat leggen wij door het hele land heen voor een scherpe prijs. Wij leggen onze laminaat vloeren met de juiste ondervloer erbij en een sfeervolle plint. Wil je graag een quick step laminaat met leggen erbij vraag één van onze medewerkers naar de totaalprijs. Wij bieden quick step laminaat prijzen aan voor de laagste prijs!